Vakáció Akció

A Vakáció Akció az összes Grafikeszi VIP klubhoz tartozó tanfolyamot elérhetővé teszi számodra szeptember 1-ig.

Több mint 60 kézműves és képzőművészeti leckét tudsz megnézni, letöltheted valamennyi segédanyagot is. A Grafiklubos leckék közül számos kifejezetten gyerekek számára készült. Ilyen például a képregényrajzolás sorozat, aminek minden része fel fog kerülni június végéig a kínálatba.

Lépésről-lépésre tanfolyamaink segítségével minden előképzettség nélkül tanulhatsz meg horgolni, kosarat fonni, vagy megismerkedhetsz egy- egy érdekes technikával, pl. batikolás, ékszerkészítés, nemezelés, festés és rajzolás témakörben is.

Hogyan lehetséges ez az egyedülálló akció? A honlap is és a kézműves és képzőművészeti online tanfolyamok tárháza is átalakítás és felújítás alatt vannak. Vannak tanfolyamok, amik most láthatóak utoljára, másokat felújítunk (érdemes tehát figyelni, mert némelyik lecke a nyár során fog – előnyére – megváltozni), és persze újak is kerülnek fel a kínálatba. Egyszóval számos változás történik. Ezekre a változásokra tekintettel, na meg persze mert itt a vakáció, amikor sokkal több szabadideje van a gyerekeknek, szerettünk volna valami olyan kedvezményes lehetőséget kitalálni, ami mindenki számára elérhető áron teszi lehetővé a Grafiklubhoz való csatlakozást.

4.900Ft

Megszerezhető hűségpontok:
400 Pont!