GYIK

AJÁNDÉKUTALVÁNY ONLINE TANFOLYAMOKRA

Hogy jutok hozzá az online tanfolyamokra vonatkozó ajándékutalványhoz miután kifizettem?

Emailben küldjük az utalványt. Igyekszünk amilyen hamar csak lehet, de legkésőbb – munkanapokon – 24 órán belül biztosan megérkezik.

Miért kell megadnom a megajándékozott email címét és nevét az online ajándékutalvány vásárlásakor?

Azért, mert az online tanfolyamokat csak a honlapon lehet megnézni regisztráció után. Ajándékutalvány esetében mi elkészítjük a megajándékozott fiókját, ehhez van szükség az adatokra.

A megajándékozottnak már van fiókja, mert már korábban regisztrált az oldalon, akkor új fiókot fog kapni?

Nem, egy email címhez csak egy fiókot lehet kialakítani. Ilyenkor a már meglévő fiókjához adjuk hozzá az újonnan megvásárolt tanfolyamot. Ekkor olyan utalványt fog kapni, amin nincsenek feltüntetve a belépési adatok.

De e szerint a megajándékozott – ha már korábban regisztrált az oldalon, és esetleg nézi a korábban vásárolt tanfolyamokat – akkor rögtön látja a felületen az új tanfolyamot is. Így esetleg előbb észreveszi az ajándékát, mielőtt megkapná az utalványt. Oda a meglepetés?

A megrendelés során, a pénztárnál, a megjegyzés rovatban kérheted, hogy mikor adjuk hozzá az új tanfolyamot a megajándékozott fiókjához. Tudnod kell, hogy ezt manuálisan csináljuk, így nem tudunk egy pontos időpontot beállítani hozzá. Nem kérheted a december 24-ét, a vasárnapokat és ünnepnapokat az aktiváláshoz. Kérlek ezzel a lehetőséggel csak akkor élj, ha nagyon fontos számodra az időzítés, és legfeljebb egy dátumot kérhetsz (vagyis egy napot), pontos időpontot nem.

AJÁNDÉKUTALVÁNY WORKSHOPRA

Ha workshop ajándékutalványt vásárlok, milyen foglalkozásokra válthatja be a megajándékozott?

Szinte bármely személyes jelenlétű foglalkozásra, sőt egyedi kérés esetén élő online foglalkozásra is. A nyitott műhely foglalkozás és a tiffany workshopok egész évben elérhető egyéni foglalkozások. Ezen kívül minden más aktuálisan meghirdetésre kerülő workshopra is felhasználható az utalvány.

Gyerektáborra felhasználható az utalvány?

Nem. Gyerektáborra és egy napos gyerekfoglalkozásokra nem lehet felhasználni az utalványt.

Hogyan lehet felhasználni az utalványt?

A felhasználáshoz szükség van a rendelésszámra. Ezt vagy kézzel kell ráírni a kinyomtatott utalványra, vagy telefonon is bemutatható a megrendelés.

Ha kevesebbet költ a megajándékozott, mint ami az utalványon van elveszik a maradék összeg?

Nem. Rendelésszám szerint nyilvántartjuk a költést, és a teljes összeget akárhány részletben elköltheti a megajándékozott.