Impresszum

grafikeszi.hu oldal üzemeltetője, továbbiakban mint “szolgáltató”

Alapvető adatok
Szolgáltató neve: Bánhidi Krisztina E. V. (Egyéni Vállalkozó)
Székhelye: 2092 Budakeszi, Őr u. 19.
Levelezési cím: 2092 Budakeszi, Őr u. 19.
Számlázási cím: 2092 Budakeszi, Őr u. 19.
Adószám: 56810046-1-33
Nyilvántartási szám: 55498296

Kapcsolattartási adatok
E-mail cím: grafikeszi@grafikeszi.hu
Weboldal: www.grafikeszi.hu
Kamarai tagság: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató adatai
Tárhely-szolgáltató neve: Tárhelypark Krt.
Tárhely-szolgáltató címe: 1122 Budapest, Gaál József út 24.
Tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@tarhelypark.hu
Tárhely-szolgáltató weboldala: www.tarhelypark.hu

Szerzői jogok

Grafikeszi.hu teljes szöveges, grafikus és videós tartalma,, szerzői jog védelem alatt állnak az 1999. évi LXXVI. tv. alapján. A szöveges és grafikus tartalomnak része a hírlevél, a blogbejegyzések, cikkek, tananyagok, annak videója és hanganyaga, valamint letölthető anyagai és valamennyi a weblapon megjelenő tartalom.
A weblap tartalma felhasználható a tulajdonosának Bánhidi Krisztina Szilviának, valamint a felhasználni kívánt művet létrehozó alkotók előzetes írásbeli engedélyével, és a forrás, a grafikeszi.hu illetve az alkotó nevének megjelölésével, valamint működő linkkel. A weboldal mindennemű tartalmának engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása tilos, ideértve de nem kizárólagosan a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.
Az online tanfolyamok által elkészített alkotások nyilvános közlése (ebbe bele tartozik a közösségi médiában való megjelenítése is) vagy értékesítése esetén minden esetben fel kell tüntetni: “Grafikeszi tanfolyam alapján”.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A jogtulajdonos követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.