Workshopok

A közösségben alkotásnak olyan inspiráló, és feltöltő hatása van amit teljes valójában csak személyesen tapasztalhatsz meg. Nagyon jó hangulatúak a workshopjaink, klubjaink, ahol az alkotás mellett ismeretségek, barátságok születnek. Az alkotásban pedig sikerélmény vár, hiszen az azonnali visszajelzés miatt sokkal hamarabb elsajátítod a kézművesség, kalligráfia, rajzolás fortélyait. 

Az induló workshopokról a honlapon, a blogon, hírlevélben facebook oldalunkon és csoportunkban is hírt adunk. Kérlek tehát, hogy iratkozz fel, kövess minket, legyél közösségünk aktív tagja. 

TIFFANY ÜVEGDÍSZ KÉSZÍTÉS 

A legkarácsonyibb workshop 🎄

Szeretnéd kipróbálni a tiffany technikát? Saját magad megmunkálni a szépséges színes üvegeket?

Az elkészült díszt adhatod ajándékba, vagy díszítheted vele
a saját otthonodat is.

Mit fogsz tanulni a workshopon?

  • üvegvágás
  • az üveg csiszolása
  • fóliázás
  • forrasztás
  • antikolás
    + megismered a berendezéseket, a tiffanykészítéssel összefüggő alapvető elméleti tudást, a témához tartozó biztonságtechnikát.

Mit készíthetsz a workshopon? 1 db üvegdíszt, ami 3-4 db színes üvegből áll. Pl. szívecskét, angyalt, fenyőt. 

Hol lesz a workshop? Budakeszi, Őr u. 19.

Mikor lesz? december 9-én szombaton, december 15-én pénteken és december 16-án szombaton – két órás időközökben. Egy időpontban maximum két résztvevő jöhet. A szabad időpontokat ebben a táblázatban ellenőrízheted. (Kb. 2 óránként frissítem)

Mennyibe kerül? 14 900 Ft/fő (kb. 2 órás elfoglaltság). Ha egynél több díszt készítesz, a továbbiak 3500 Ft/db.

Jelentkezhetsz az űrlapon, vagy írásban a hello@grafikeszi.hu email címen, vagy hívj telefonon a +3630 996 5941 telefonszámon.

 

tiffany ws

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

színes üvegek

ÁLLANDÓ WORKSHOPJAINK

Egész évben jelentkezhetsz személyes foglalkozásokra (tiffany, nyitott műhely) és a klubjellegel működő heti foglalkozásokra is. Kérlek töltsd ki az űrlapot, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Írhatsz nekünk a hello@grafikeszi.hu email címre is.

TIFANNY OKTATÁS

A tiffany workshopoknak nincs meghirdetett időpontjuk. Személyes egyeztetést követően, a jelentkező igényei alapján alakítjuk ki az időpontot,  és a workshop programját. Egy időpontban legfeljebb két résztvevő fér el a műhelyben. Kiskorú jelentkező 14 év felett, írásbeli szülői beleegyezéssel vehet részt a workshopon. 14 év alatt sajnos nincs lehetőség a tiffany workshopon való részvételre.

 

NYITOTT MŰHELY FOGLALKOZÁS

A nyitott műhely foglalkozásra minden korosztályt várunk. Alapvetően egyéni foglalkozás, de ha többen jelentkeznétek együtt (barátok, testvérek), legfeljebb hárman jöhettek. A nyitott műhely alkalmakon választhattok az épp elérhető kézművestechnikák közül, hogy mit szeretnétek megtanulni. Akár minden héten jöhettek, és más – más technikával ismerkedhettek meg. Tiffany, nemezelés, kosárfonás, gyertyaöntés, ékszerkészítés. Kicsiknek varrás, gyöngyfűzés, vizes nemezelés, papírmerítés.

Árak:

4600 Ft/óra/fő + alapanyag
5800 Ft/óra/2 fő + alapanyag
8500 Ft/óra/3 fő + alapanyag

Vezetett foglalkozás

Vezetett foglalkozás keretében a korábban elsajátított technikát önállóan használhatod, de végig ott vagyok, segítek, kérdezhetsz. 

3500 Fő/óra/fő + alapanyag
5000 Ft/óra/2 fő + alapanyag

Részvételi szándékodat bármelyik állandó workshopunkra az űrlap elküldésével tudod jelezni! A részletekkel kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot!