Workshopok

A közösségben alkotásnak olyan inspiráló, és feltöltő hatása van amit teljes valójában csak személyesen tapasztalhatsz meg. Nagyon jó hangulatúak a workshopjaink, klubjaink, ahol az alkotás mellett ismeretségek, barátságok születnek. Az alkotásban pedig sikerélmény vár, hiszen az azonnali visszajelzés miatt sokkal hamarabb elsajátítod a kézművesség, kalligráfia, rajzolás fortélyait. 

Az induló workshopokról a honlapon, a blogon, hírlevélben facebook oldalunkon és csoportunkban is hírt adunk. Kérlek tehát, hogy iratkozz fel, kövess minket, legyél közösségünk aktív tagja. 

Egyszerű 3D rajztechnikák, és egyéb szórakoztató rajztrükkök gyerekeknek. 

Egyszerű 3D rajztechnikák, és egyéb szórakoztató rajztrükkök gyerekeknek. Egész napos foglalkozás, ahol rajzolunk, és a rajzolással játszunk. Mindezt jó idő esetén a szabad levegőn. 

A gyerekek életkorához és tudásához alkalmazkodva egyedi segítséget, személyre szóló feladatokat fognak kapni. 

Ha a gyermek elfáradt, lehetőség van az árnyékos kertben játszani, pihenni.

A foglalkozás 9-17 óráig tart.

Helyszín: Budakeszi (Makkosmária), Őr utca 19.

Ára: 12 ezer Ft, ami egy kétfogásos meleg ebédet is tartalmaz. Testvérkedvezmény: 1000 Ft/gyerek

Létszám: 3-8 fő

Jelentkezz mielőbb, hogy biztos legyen a helyed, mert nagyon szuper nap lesz!

Jelentkezhetsz az űrlapon, vagy írásban a hello@grafikeszi.hu email címen, vagy hívj telefonon a +3630 996 5941 telefonszámon.

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

színes üvegek

ÁLLANDÓ WORKSHOPJAINK

Egész évben jelentkezhetsz személyes foglalkozásokra (tiffany, nyitott műhely) és a klubjellegel működő heti foglalkozásokra is. Kérlek töltsd ki az űrlapot, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Írhatsz nekünk a hello@grafikeszi.hu email címre is.

TIFANNY OKTATÁS

A tiffany workshopoknak nincs meghirdetett időpontjuk. Személyes egyeztetést követően, a jelentkező igényei alapján alakítjuk ki az időpontot,  és a workshop programját. Egy időpontban legfeljebb két résztvevő fér el a műhelyben. Kiskorú jelentkező 14 év felett, írásbeli szülői beleegyezéssel vehet részt a workshopon. 14 év alatt sajnos nincs lehetőség a tiffany workshopon való részvételre.

 

NYITOTT MŰHELY FOGLALKOZÁS

A nyitott műhely foglalkozásra minden korosztályt várunk. Alapvetően egyéni foglalkozás, de ha többen jelentkeznétek együtt (barátok, testvérek), legfeljebb hárman jöhettek. A nyitott műhely alkalmakon választhattok az épp elérhető kézművestechnikák közül, hogy mit szeretnétek megtanulni. Akár minden héten jöhettek, és más – más technikával ismerkedhettek meg. Tiffany, nemezelés, kosárfonás, gyertyaöntés, ékszerkészítés. Kicsiknek varrás, gyöngyfűzés, vizes nemezelés, papírmerítés.

Árak:

3500 Ft/óra/fő + alapanyag
5500 Ft/óra/2 fő + alapanyag
7000 Ft/óra/3 fő + alapanyag

Vezetett foglalkozás

Vezetett foglalkozás keretében a korábban elsajátított technikát önállóan használhatod, de végig ott vagyok, segítek, kérdezhetsz. 

2900 Fő/óra/fő + alapanyag
4900 Ft/óra/2 fő + alapanyag

Részvételi szándékodat bármelyik állandó workshopunkra az űrlap elküldésével tudod jelezni! A részletekkel kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot!