Workshopok

A közösségben alkotásnak olyan inspiráló, és feltöltő hatása van amit teljes valójában csak személyesen tapasztalhatsz meg. Nagyon jó hangulatúak a workshopjaink, klubjaink, ahol az alkotás mellett ismeretségek, barátságok születnek. Az alkotásban pedig sikerélmény vár, hiszen az azonnali visszajelzés miatt sokkal hamarabb elsajátítod a kézművesség, kalligráfia, rajzolás fortélyait. 

Az induló workshopokról a honlapon, a blogon, hírlevélben facebook oldalunkon és csoportunkban is hírt adunk. Kérlek tehát, hogy iratkozz fel, kövess minket, legyél közösségünk aktív tagja. 

NYÁRI TÁBOROK

KÉZMŰVES NYÁRI TÁBOR GYEREKEKNEK

Budakeszin, Makkosmárián tartjuk a táborokat. A gyerekek egész nap a szabad levegőn lehetnek. A hatalmas udvarban mindig van árnyék, ahol tudunk alkotni, játszani, étkezni. Kis létszámú tábor, ahol garantált a családias légkör és a jó hangulat.

Tervezett programm: 

Hétfő:
Délelőtt ismerkedés, közös játékok, délután nemezelés.

Kedd:

Délelőtt kosárfonás, délután mozgásos játékok.

 

Szerda:
Délelőtt kirándulás a Norma fánál lévő játszótérhez, délután papírmerítés.

 

Csütörtök:
Délelőtt papírból, filcből alkotunk, délután számháború a kertben.

 

Péntek:
Délelőtt erdei séta és nyomozós játék, délután a heti fotókat, videókat megnézzük, ezzel búcsúztatjuk a tábort.

 

Jelentkezni a hello@grafikeszi.hu címen lehet, 
vagy telefonon a +3630 996 5941 számon.

Ár: 33000 Ft/fő,
testvérkedvezmény: 3000 Ft/fő

Létszám: 5-10 fő

Időpont:  július 25-29 
(július 4-8 ig tartó tábor elmarad!)

JELENTKEZÉSI ŰRLAP TÁBORRA VAGY EGYNAPOS FOGLALKOZÁSRA

EGYNAPOS NYÁRI GYEREKFOGLALKOZÁSOK

Egy egész nap tele vidámsággal, kézművességgel, játékkal.

Egynapos gyerekfoglalkozásainkon a gyerekek kosarat fonnak, nemezelnek, papírt merítenek, kavicsot festenek, rajzolnak, meg persze játszanak, szaladgálnak a kertben.

A gyerekfoglalkozásoknak nagyon családias hangulatuk lesz, a maximális létszám 8 fő, de már két jelentkező esetén is megtartom az alkalmat.

Érkezni reggel 8 órától lehet és 16.30 -ig tart egy-egy alkalom, de természetesen mindenki akkor jön és megy, amikor szeretne.

A tervezett időpontok és programok a következők:

Július 7. – nemezelés, kavicsfestés

Július 20. – kosárfonás, papírmerítés

augusztus 4. – nemezelés, kavicsfestés

augusztus. 22. – kosárfonás, papírmerítés

augusztus 23. – festés, rajzolás, papírmerítés

augusztus 29. – kosárfonás, papírmerítés

augusztus 30. – festés rajzolás, papírmerítés

A programok változhatnak, pl. ha kevesebb gyerek van, akkor az ő igényeiket, kívánságaikat is figyelembe veszem, valamint az időjárás is befolyásolja a programokat, mert pl. nemezelni csak szép időben, a szabadban tudunk, továbbá a résztvevők kora is befolyásolhatja, hogy mit készítünk végül. De ha változik is a program, mindig csodaszép dolgokat alkotunk ezeken a foglalkozásokon.

Ár:

Az ár tartalmazza az étkezéseket (reggeli szendvics, meleg étel ebére, gyümölcs uzsonnára), az alapanyagokat, foglalkozásokat.

8500 Ft/fő/első alkalom

Visszatérő kedvezmény: 500 Ft, vagyis a 2. alkalomtól a részvétel már csak 8000 Ft/fő/alkalom

Testvérkedvezmény: 1000 Ft/gyerek (ebben az esetben nincs visszatérő kedvezmény)

Érdeklődés/jelentkezés itt ahonlapon, valamint a hello@grafikeszi.hu email címen vagy a +36 30 996 5941 telefonszámon.

(Túljelentkezés esetén a befizetés sorrendje szerint telítődnek a helyek.)

Várok mindenkit szeretettel!

színes üvegek

ÁLLANDÓ WORKSHOPJAINK

Egész évben jelentkezhetsz személyes foglalkozásokra (tiffany, nyitott műhely) és a klubjellegel működő heti foglalkozásokra is. Kérlek töltsd ki az űrlapot, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Írhatsz nekünk a hello@grafikeszi.hu email címre is.

TIFANNY OKTATÁS

A tiffany workshopoknak nincs meghirdetett időpontjuk. Személyes egyeztetést követően, a jelentkező igényei alapján alakítjuk ki az időpontot,  és a workshop programját. Egy időpontban legfeljebb két résztvevő fér el a műhelyben. Kiskorú jelentkező 14 év felett, írásbeli szülői beleegyezéssel vehet részt a workshopon. 14 év alatt sajnos nincs lehetőség a tiffany workshopon való részvételre.

 

NYITOTT MŰHELY FOGLALKOZÁS

A nyitott műhely foglalkozásra minden korosztályt várunk. Alapvetően egyéni foglalkozás, de ha többen jelentkeznétek együtt (barátok, testvérek), legfeljebb hárman jöhettek. A nyitott műhely alkalmakon választhattok az épp elérhető kézművestechnikák közül, hogy mit szeretnétek megtanulni. Akár minden héten jöhettek, és más – más technikával ismerkedhettek meg. Tiffany, nemezelés, kosárfonás, gyertyaöntés, ékszerkészítés. Kicsiknek varrás, gyöngyfűzés, vizes nemezelés, papírmerítés.

Árak:

3500 Ft/óra/fő + alapanyag
5500 Ft/óra/2 fő + alapanyag
7000 Ft/óra/3 fő + alapanyag

Vezetett foglalkozás

Vezetett foglalkozás keretében a korábban elsajátított technikát önállóan használhatod, de végig ott vagyok, segítek, kérdezhetsz. 

2900 Fő/óra/fő + alapanyag
4900 Ft/óra/2 fő + alapanyag

Részvételi szándékodat bármelyik állandó workshopunkra az űrlap elküldésével tudod jelezni! A részletekkel kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot!