Grafinapló – 2023. február

Februárban minden másként alakult, mint terveztem.

De először nézzük meg, mi az, amit a januári vállalásaim közül sikerrel teljesítettem:

A négy felújított grafiklubos tanfolyam sikerült, és hírlevelet is küldtem minden héten. Örömmel látom, hogy sokan valóban el is olvassák, és meg is nézik a videókat.

Tiffany workshopból egyet tartottam a hónapban. Gyönyörűségek készültek ismét.

A facebook posztok is sikerültek. Az intagram sajnos nem. Ott valami hiba történt, és nem volt időm orvosolni, inkább hagytam poszt nélkül mind a 19 követőmet. (Idén a közösségi médiával többet kell majd foglalkoznom, de ez elég nagy kihívás nekem.)

És mi az, ami nem jött össze?

A legnagyobb veszteségnek azt élem meg, hogy az új tanfolyamsorozat vendégalkotója idő hiányában mégsem tudta vállalni a munkát. Pedig nagyon beleéltem magam, jó kis sorozat lett volna. Most még keresem a megoldást erre.

Ami sajnos elmaradt: A honlappal nem jutottam előrébb, és a fraktur workshopot sem indítottam el.

És mit csináltam helyette?

Dolgoztam, védtem a környezetet. Mielőtt a Grafikeszi életem részévé vált, környezetvédelemmel foglalkoztam, és máig dolgozom ezen a területen is.

A Grafikeszi, az alkotás mára az életem fő irányvonala lett, de nem hagytam fel a környezetvédelmi szakmám gyakorlásával sem. Bevallom, hogy ezt a fajta szakértői munkát is szeretem, úgy tűnik a bal agyféltekémnek is szüksége van az elfoglaltságra.

 Azt hiszem igazán szerencsés vagyok, mert minden munkámat szeretem. A kalligráfia mindennapi örömforrás számomra. A tiffany üvegezés, és az üvegmozaikok készítése, a kosárfonás vagy nemezelés mind az életem része, és egyikről sem szeretnék lemondani.

Hihetetlen örömet okoz mikor a gyerekekkel rajzolunk, festünk, kézműveskedünk, és ezt tartom igazi küldetésemnek. A Grafikeszi jövőjét a gyerekekkel való alkotásban látom.

Programtervek márciusra

Március 25-én lesz egy szuper workshop Budakeszin, az Erkel Ferenc Művelődési Központban. Ékszereket fogunk készíteni. Ugyanezen a napon délután pedig gyerekfoglalkozás lesz szintén a művelődési házban, a Meseszombat program keretében.

Április 1-én egész napos szombati tojásfestést tartok. Reggel 9-től délután 4-ig mindenki akkor jön-megy amikor akar. Rossz idő esetén a műhelyben, jó idő esetén a kertben leszünk. Hagyományos írókával, méhviasszal készítjük a szebbnél szebb tojásokat.

Ha valamelyik program felkeltette az érdeklődésedet, kérlek jelentkezz a hello@grafikeszi.hu email címen. Bármi kérdésed van, írj, vagy hívj telefonon a +3630 996 5941 számon.

Csodás márciust kívánok!

Szólj hozzá!

További bejegyzések

Grafinapló 2023 tavasz

A Grafinaplóval áttértem az évszakonkénti beszámolóra. Kezdjük mindjárt a gyönyörűséges virágillatú tavasszal. Az idei tavaszt nagyon szerettem. Nem lett mindjárt nagyon meleg, volt még helye

Elolvasom »