Hurrá nyár!

Eljött hát ez a nap is. Nem tudom, hogy mikor pislogtam kettőt, mikor egyszer csak felnőtt lett a gyerekem. Ma hivatalosan is érett lett, bizonyítványt is kap róla, ráadásul ő már a kisebbik. Nehéz, kihívásokkal teli időszak volt, és most jöhet a jól megérdemelt szabadság. Pár éve még a nyár jelentette számunkra a kihívásokat, így van ez  a legtöbb gyerekes családban.

Már tavasszal a nyári beosztást kellett végignézni, kitalálni hogy legyen. Mikor vagyunk szabin mi, mikor érnek rá a nagyszülők, mikor milyen táborba mennek a gyerekek. Majd mikor később már otthon maradhattak egyedül, akkor meg azt próbáltuk megszervezni, hogyan tölthetnék az idejüket jól, hogy épüljön, fejlődjön a nyári szünetben testük, lelkük.

Abban biztos lehetsz, hogy mi itt a Grafikeszinél nem filmezünk a foglalkozásokon, táborokban. A gyerekekkel egész nap alkotunk, sportolunk vagy játszunk. Tartunk egy napos gyerekfoglalkozásokat (hogy a nagyszülők is pihizzenek kicsit), ahol 8-17 óra között kézműveskedünk, játszunk a gyerekekkel. A legközelebb július 7-én tartunk ilyet, ahol nemezelni fogunk, meg délután kavicsot festünk. Nézd meg a programunkat és válaszd ki azt a napot, ami a legjobb nektek!

Még az egy hetes táborra is van két szabad hely. Itt az egy hét alatt mindenre lesz időnk. Fogunk kosarat fonni, nemezelni, kipróbáljuk a papírmerítést, de lesz kirándulás, sportverseny és még egy izgalmas nyomozós játékkal is készülök. Ez a tábor július 25-29-ig tart, nézd meg a részletes programot a honlapunkon.

Végül még egy szuper ajánlattal készültünk erre a nyárra. A Vakáció Akció keretében hihetetlenül olcsón juthatsz hozzá az összes Grafiklubos tanfolyamhoz. Ezek online leckék, ahol lépésről lépésre megmutatjuk egy-egy alkotás elkészültének folyamatát. Minden segédanyagot letölthetsz, bármilyen filmet megnézhetsz szeptember 1-ig. Most épp képregényrajzolás sorozatban vagyunk, de többek között batikolás, kosárfonás, ékszerkészítés, festés és horgolás is van a kínálatban. A hírlevél és a blog olvasóinak különleges ajánlatom van, mert az amúgy is kedvezményes lehetőségre még 10% kedvezményt kaphatnak a Balcsi10 kuponkóddal. Így mindössze 4410 Ft-ba kerül a több mint 60 grafiklubos lecke.

Legyen tehát csodás nyarunk, alkossunk együtt!

Kalandra fel!

Szólj hozzá!

További bejegyzések

Évértékelés 2021

Lassan kezdem megszokni, hogy 2022 van. De persze azért még hónapokig elrontom a dátumot mindenhol, ahol csak kérik. Hogy jobban megjegyezzem, hogy eltelt már 2021,

Elolvasom »

Színes sorozat – kék

Gyerekkoromban a kedvenc színem volt. Minden változatát szerettem. Ezernyi változata, számtalan árnyalata van: ultramarin, kobalt, cölin, király, ftalo, tenger, berlini (=porosz=párizsi), brémai, alexandriai, zafírkék és

Elolvasom »