Hurrá nyár!

Eljött hát ez a nap is. Nem tudom, hogy mikor pislogtam kettőt, mikor egyszer csak felnőtt lett a gyerekem. Ma hivatalosan is érett lett, bizonyítványt is kap róla, ráadásul ő már a kisebbik. Nehéz, kihívásokkal teli időszak volt, és most jöhet a jól megérdemelt szabadság. Pár éve még a nyár jelentette számunkra a kihívásokat, így van ez  a legtöbb gyerekes családban.

Már tavasszal a nyári beosztást kellett végignézni, kitalálni hogy legyen. Mikor vagyunk szabin mi, mikor érnek rá a nagyszülők, mikor milyen táborba mennek a gyerekek. Majd mikor később már otthon maradhattak egyedül, akkor meg azt próbáltuk megszervezni, hogyan tölthetnék az idejüket jól, hogy épüljön, fejlődjön a nyári szünetben testük, lelkük.

Abban biztos lehetsz, hogy mi itt a Grafikeszinél nem filmezünk a foglalkozásokon, táborokban. A gyerekekkel egész nap alkotunk, sportolunk vagy játszunk. Tartunk egy napos gyerekfoglalkozásokat (hogy a nagyszülők is pihizzenek kicsit), ahol 8-17 óra között kézműveskedünk, játszunk a gyerekekkel. A legközelebb július 7-én tartunk ilyet, ahol nemezelni fogunk, meg délután kavicsot festünk. Nézd meg a programunkat és válaszd ki azt a napot, ami a legjobb nektek!

Még az egy hetes táborra is van két szabad hely. Itt az egy hét alatt mindenre lesz időnk. Fogunk kosarat fonni, nemezelni, kipróbáljuk a papírmerítést, de lesz kirándulás, sportverseny és még egy izgalmas nyomozós játékkal is készülök. Ez a tábor július 25-29-ig tart, nézd meg a részletes programot a honlapunkon.

Végül még egy szuper ajánlattal készültünk erre a nyárra. A Vakáció Akció keretében hihetetlenül olcsón juthatsz hozzá az összes Grafiklubos tanfolyamhoz. Ezek online leckék, ahol lépésről lépésre megmutatjuk egy-egy alkotás elkészültének folyamatát. Minden segédanyagot letölthetsz, bármilyen filmet megnézhetsz szeptember 1-ig. Most épp képregényrajzolás sorozatban vagyunk, de többek között batikolás, kosárfonás, ékszerkészítés, festés és horgolás is van a kínálatban. A hírlevél és a blog olvasóinak különleges ajánlatom van, mert az amúgy is kedvezményes lehetőségre még 10% kedvezményt kaphatnak a Balcsi10 kuponkóddal. Így mindössze 4410 Ft-ba kerül a több mint 60 grafiklubos lecke.

Legyen tehát csodás nyarunk, alkossunk együtt!

Kalandra fel!

Szólj hozzá!

További bejegyzések

Grafinapló 2023 tavasz

A Grafinaplóval áttértem az évszakonkénti beszámolóra. Kezdjük mindjárt a gyönyörűséges virágillatú tavasszal. Az idei tavaszt nagyon szerettem. Nem lett mindjárt nagyon meleg, volt még helye

Elolvasom »